Pages

Thursday, 14 March 2013

PKBS 1

Elloooo...assalamualaikum readers...hehehe..hari boring, and buang tabiat tetiba je update blog walaupun x der idea dlm mind. Ini pun menaip pakai hentam jer. Tapi, atas permintaan kawanku Misze Anis, tgh syok chating2 ngan dia kat muka buku tadi tetiba dia tanya pasal update blog. So, tanpa membuang masa dan waktu (sama jer tu). Zaty pun bkak tab baru dn sabar jer menanti sbb internet lembab and slowly. Tapi zaty sbr la jgk, walaupun dlm hati ni rasa nk baling jer laptop ni. Tapi bila di fikir balik, sayang plak :p. Sayang la sangat *letak tangan di bahu dan pandang ke atas *. Okeyh! back to the point, tgk tittle atas. PKBS1 , exam baru habis ari ni. Huh!!!! terus terang zaty ckp soalan dia sume susah...susah gile... bak kata kwn zaty rasa nk lempar jer kertas tu kt luar. Baik sangat la tu sbb dia pun ddk tepi tingkap. Tapi klau srh pilih subject mana plg susah, ohhh of course la zaty pilih subject math. Paper 1 ya allah! susah gile. Banyak sangat keluar circle. Kawan zaty yg bijak pun ckp susah. Apalagi zaty yg krg cerdik ni. Haih!!! susah3...Geografi pun ssh gak. Yg zaty target dpt A tu la yg susah. Aduyai...Oh yeah! now i'm free!!! Wait, NO!!! PMR still waiting for me. Ya allah!. Ok la korang, zaty x nk cite panjang2, sbb mls nk menaip. HEHEHE... x kelakar pun. Ok bye!!! nk g solat maghrib dulu! see ya... >_^

1 comment:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete