Pages

Thursday, 26 July 2012

Gila Gadget

Arghhhhh.....sekarang zaty dah mula gilakan gadget!!!!Banyak sangat benda yang zaty nk...kalau lah zaty bleh beli semuanya....semua yang zaty nk. Hari tu pun sampai mimpi pasal blackberry. Lebih2 lagi bila ada orang cakap yang tahun depan bleh bawak handphonepegi sekolah...lagilah x leh sabar. Zaty pun ada baca dalam paper dia tulis handphone n gadget bleh bawak...maksudnyer ipad, tablet, laptop apa semuanyer bleh bawak ker? Zaty pun kurang pasti tapi yang penting zaty selalu cakap ngan abah zaty yang kalau tahun dpn zaty dp 9A or 8A time PMR zaty suruh abah zaty belikan zaty iphone. Boleh ke x zaty pun x taw. Abah zaty cakap mahal. Zaty pun tahu tapi bila dah janji kenalah bagi kannnnn... K lah korang...sebelum zaty akhiri cite zaty ni zaty nk kongsi gambar ngan korang sikit...gambar gadget yang zaty gilakan tu



tgk...cool kn?


 

Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadhan

Jom join ramai2....
*nk join klik banner*

Friday, 13 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

Untuk ke sekian kalinya, setiap kali bukak blog mesti kena join segmen kan? So ari ni zaty join segmen dari blog Ayu. Saya blogger dari....Kelantan Darul Naim. Saya tinggal di Pasir Puteh.
tagging:
nk join KLIK SINI

Monday, 9 July 2012

Segment: I Love My Blog!

 
I LOVE MY BLOG....becoze blog ni ialah sebahagian drpd diary zaty sbb tu lah zaty cayang cgt kt blog zaty ni...
Dulu...zaty bkannyer pandai sgt bab2 menghias blog ni tapi skang fwenz zaty selalu tolong ajar zaty cara nk hias blog. Sampai lah skang, zaty dh pandai guna blogskin. Zaty jgk cayang dkt follower zaty yg setia tu....thanks jgk to my fwenz sbb tolong ajar zaty caner nk join segment. Law x...sampai skang follower zaty x bertambah-tambah...AND that's why I LOVE MY BLOG!!! ( Oh My English!)

#sorry...coz pendek jer essay ni

Thursday, 5 July 2012

Segmen: Saya nak Join Dalam Bloglist Ain!!!

Fever....

Ermmm...uhuk2! hacemmm!!!...urgh....hidung aku tersubat. Hari ni adalah hari yang malang buat aku. Sebenarnya, x de la malang sangat....tapi nasib baik x pengsan je tadi. Dah la panas...tapi bagi orang demam mcm aku ni...org panas, aku sejuk. Dh la masa rehat tadi x sempat nk mkn, sbb tgh kalut dgn pembetangan BM. Then, lps rehat plak, kena buat kerja kayu untuk KH. Punyalah susah, katako! Hampir bengkak jari aku dibuatnyer...tapi bkn hampir mmg dh bengkak pun...dh la kena tu tempat yang sama...Aduyai...Lps jer abis masa KH, tibalah masanyer untuk aku n kengkawang sekelasku jadi burung. Sebenarnya, kitorang kena buat pembetangan pasal sajak burung2 pagi. So, cikgu kitorang ni suruh la berlakon jadi burung...bdk kelas aku tadi punyalah kecoh sbb nk siapkan prop untuk pembetangan tu. Tapi yg aku nk cite, Nsb baik time masa BM tu duduk dlm makmal komputer, jadi adalah air cond yg jadi penyelamat aku daripada pengsan or penat. Sebenarnya, ari ni aku x pose, tapi aku nk pose...tapi klau ditakdirkan aku pose ari ni apelah akan jadi ngan aku agaknyer yer...tulah org ckp...Tentu ada hikmah di sebalik kejadian yang berlaku...Last, walaupun malam ni bkn nisfu syaaban, tapi aku hrp x terlambat untuk aku mintak maaf dr hujung rambut ke hujung kakin kpd kowang klau ada aku buat silap dengan sengaja atau x sengaja...BYE! >_^